Az egri Erla Villa éttermi szolgálatásaiban az a la carte menü nem azonos a félpanziós menü szolgáltatással. Az szobárban foglalt aktuális félpanzió, chefünk kiajánlása alapján összeállított ételsor, melyről érdeklődni a recepciós munkatársaknál lehet. Hétfő és csütörtök közötti napokon ebédet kizárólag előzetes időpontegyeztetéssel áll módunkban biztosítani. Kérjük, ezen igényét 2 nappal előre jelezze a recepció felé.
Ételallergia, speciális étrend igényeket, kérjük előre, foglaláskor, érkezés előtt jelezni szíveskedjenek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a speciális menüket 3.500 Ft/fő/alkalom felár ellenében áll módunkban biztosítani.
Ételallergia, speciális étrend igényeket, kérjük előre, foglaláskor, érkezés előtt jelezni szíveskedjenek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a speciális menüket 3.500 Ft/fő/alkalom felár ellenében áll módunkban biztosítani.
A chef ajánlata az egri Erla Villa Étteremben
Előételek
Cézár saláta - 2.980 HUF
(Csirkemell vagy garnélával)
Alergének: 1,2,7,10
Tonhalsaláta - 2850 HUF
Alergének: 4,10
Levesek
Napi krémleves - 1890 HUF
(Szezonális zöldségekből)
Alergének: 1,7,9
Főétel
Paradicsomos Tagliatelle tenger gyümölcseivel, parmezánnal - 3.550 HUFAlergének: 1,3,14
„Erla Burger” – házi marhahúspogácsából, fűszeres steak burgonyával - 3.490 HUF
Alergének: 1,7,10
Zsályás jércemell Supréme, pisztáciás burgonyapürével, zöldspárga, karottachips - 4.290 HUF
Alergének: 7
Dessert
Málnás-csokoládé soufflé - 1.870 HUF
Alergének: 1,3,5,7,8
Alergének:
1. Glutén - 2. Rákfélék - 3. Tojás - 4. Halak - 5. Földimogyoró - 6. Szója - 7. Tej (laktóz) - 8. Diófélék - 9. Zeller - 10. Mustár - 11. Szezámmag - 12. Kén-dioxid és SO2 - 13. Csillagfürt - 14. Puhatestű